Biologija

Svitkovci - nastava

Utorak, 10 Listopad 2017 16:07

Nastava iz kolegija Svitkovci će se održavati prema redovitom rasporedu od srijede, 18.10.2017. (s početkom u 14:00 sati).

Nastava iz Praktikuma iz svitkovaca će se održavati prema redovitom rasporedu od četvrtka, 26.10.2017. (s početkom u 13:00 (I. grupa) i 15:30 sati (II. grupa)).

Biologija Opširnije...


Ekologija životinja/Ekologija životinja i zoogeografija

Ponedjeljak, 09 Listopad 2017 13:41

Novi termin za nastavu iz praktikuma navedenih kolegija za ovaj tjedan je srijeda 11.10. s početkom u 10h. 

Termin je inače rezerviran za nastavu iz Ekologije biljaka ali ovaj tjedan će biti održana nastava iz Ekologije životinja (praktikum).

Nastava traje ovaj tjedan i naredna tri tjedna te se još jednom pozivaju svi studenti koji upisuju diplomske studije biologije svih smjerova i kombinacija da prisustvuju nastavi. 

Obavijesti Opširnije...


O studiju biologije

U vremenu najuzbudljivijih bioloških otkrića nudimo Vam mogućnost upoznavanja sustava, od molekule do živog bića u prirodnom okolišu. Kroz planirane kolegije upoznat ćete i razumijeti stanicu kao osnovnu jedinicu života, otkriti tajne nasljeđivanja i raznolikosti životnih oblika na Zemlji. S ciljem stjecanja praktičnih vještina i razvitka kreativnih sposobnosti eksperimentalni rad u laboratorijima i terenska nastava su velikim udjelom u nastavi biologije.