Novosti

Stipendije Vlade Francuske

Ponedjeljak, 13 Studeni 2017 19:03
Francuska Vlada je objavila natječaj za dodjelu stipendija za diplomske i doktorske studije u 2018. godini. Prezentacija će se održati 14. studenoga 2018. u 12:00 na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, amfiteatar A. B. Šimić.

Ostalo Opširnije...


Jesen na FPMOZ-u: Koncert Studija glazbene umjetnosti

Nedjelja, 12 Studeni 2017 23:54

U sklopu programa četvrte kulturno-znanstvene manifestacije Jesena na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, održan je koncert studenata i nastavnika studija glazbene umjetnosti. Studenti i profesori studija glazbene umjetnosti predstavili su svoje umijeće Mostarskoj publici kroz 10 izvedbi. Galerija kraljice Katarine Kosače bila je ispunjena melodijom i publikom do posljednjeg mjesta.

Događanja Opširnije...


Održana peta radionica BESTSDI projekta

Srijeda, 08 Studeni 2017 13:39

Na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti je otvorena peta radionica u okviru europskog projekta BESTSDI. Projekt objedinjuje konzorcij od 11 sveučilišta, točnije 15 fakulteta s područja zapadnog Balkana.

Sudionici projekta iz Bosne i Hercegovine su Sveučilište u Mostaru, odnosno Fakultet prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti, te univerziteti iz Sarajeva, Tuzle i Banja Luke.

Događanja Opširnije...


Postani član udruge Switch

Petak, 27 Listopad 2017 09:56

Switch je udruga studenata koja želi poboljšati znanje i vještine studenata na području informatike i tehnike. Možete učiti zajedno s nama, razmjenjivati iskustva, koristiti sve materijale i sudjelovati na svim događajima koje udruga organizira. Naglasak se stavlja na informacijske tehnologije, međutim,suradnja sa studentima drugih smjerova i fakulteta je više nego poželjna.

Ostalo Opširnije...


Učiteljski fakultet iz Zagreba dodijelio zahvalnicu dekanu Vasilju

Četvrtak, 26 Listopad 2017 18:49

Danas je u prostorijama Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan radni sastanak između FPMOZ-a i Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ima dugu tradiciju obrazovanja odgojitelja predškolske djece i učitelja primarnoga obrazovanja. Učiteljski fakultet kao sljednik Više pedagoške škole u Zagrebu, Visoke pedagoške škole, Više pedagoške škole, Pedagoške akademije, Filozofskoga fakulteta - Pedagogijske znanosti i Učiteljske akademije, kao sastavnica Sveučilišta u Zagrebu osnovan je pod tim imenom 2. veljače 2006. godine.

Službeno Opširnije...