Novosti

Besplatna škola programiranja u Mostaru

Srijeda, 10 Listopad 2018 20:25

Centar za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostara (SUMIT) i Bit Alijansa, udruženje IT kompanija BiH, organiziraju besplatnu školu programiranja "CoderDojo@SUMIT" za učenike osnovnih i srednjih škola uzrasta od 13 do 17 godina.

Prijave su otvorene do 18.10.2018. godine ili do popunjavanja kapaciteta.

Događanja Opširnije...


Predavanje dr. sc. Herberta Gassnera

Utorak, 09 Listopad 2018 11:52

Obaviještavamo vas da će cijenjeni dr. sc. Herbert Gassner, osnivač i ravnatelj hrvatske knjižnice i čitaonice „Filip Kaušić“, Zillingtal / Celindof, Austrija, održati predavanje na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Događanja Opširnije...


Postani CoderDojo mentor!

Ponedjeljak, 01 Listopad 2018 14:36

IT centar Sveučilišta u Mostaru u suradnji sa BitAlliance organizira prve CoderDojo radionice programiranja. CoderDojo je besplatni i neprofitabilni svjetski pokret čiji je cilj podučavanje djece mlađih i srednjih uzrasta programiranju. Ovaj pokret nije moguć bez volontera i potrebna nam je Vaša pomoć! Bez obzira na to jeste li programer ili ne, svi oni koje žele sudjelovati u ovom pokretu su dobrodošli. Učinimo naše okruženje boljim! Prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Događanja Opširnije...