Novosti

Učiteljski fakultet iz Zagreba dodijelio zahvalnicu dekanu Vasilju

Četvrtak, 26 Listopad 2017 18:49

Danas je u prostorijama Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan radni sastanak između FPMOZ-a i Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ima dugu tradiciju obrazovanja odgojitelja predškolske djece i učitelja primarnoga obrazovanja. Učiteljski fakultet kao sljednik Više pedagoške škole u Zagrebu, Visoke pedagoške škole, Više pedagoške škole, Pedagoške akademije, Filozofskoga fakulteta - Pedagogijske znanosti i Učiteljske akademije, kao sastavnica Sveučilišta u Zagrebu osnovan je pod tim imenom 2. veljače 2006. godine.

Službeno Opširnije...


Održan radni sastanak sa Edukacijsko -rehabilitacijskim fakultetom

Četvrtak, 26 Listopad 2017 18:47

Jučer je na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan radni sastanak Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i  Edukacijsko -rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sastanku su nazočili dekanica Edukacijsko -rehabilitacijskog fakulteta prof.dr.sc.Snježana Sekušak - Galešev, prodekan za studije i studente, doc.dr.sc.Ante Bilić- Prcić i koordinatorica za suradnju sa FPMOZ  prof.dr.sc.Rea Fulgosi Masnjak.

Službeno Opširnije...


Posjet vodstva Sveučilišta u Mostaru FPMOZ-u

Četvrtak, 19 Listopad 2017 15:12

Vodstvo Sveučilišta u Mostaru na čelu sa rektorom prof. dr. sc. Zoranom Tomićem posjetilo je protekli tjedan Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, a u sklopu posjeta organiziran je radni sastanak s dekanom prof. dr. sc. Mariom Vasiljem i upravom Fakulteta.

Na radnom sastanku istaknuta je važnost provedbe integracije na Sveučilištu u Mostaru te su izneseni stavovi i viđenje daljnjeg razvoja Fakulteta i Sveučilišta u cjelini. Poseban naglasak stavljen je na važnost međunarodne suradnje i provedbe projekata. 

Službeno Opširnije...


Obavijest o početku nove akademske 2017./2018. godine

Ponedjeljak, 25 Rujan 2017 19:26
Sukladno sveučilišnom kalendaru i ove godine svečano ćemo obilježiti početak nove akademske 2017./2018. godine, 2. listopada 2017. godine s početkom u 11:00 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.
Pozivaju se studenti i nastavnici da nazoče svečanosti. Nakon toga studentima će se obratiti pročelnici studija po sljedećem rasporedu.
 

Službeno Opširnije...


Svečana promocija diplomanata

Četvrtak, 21 Rujan 2017 23:23
Promocija magistara struke i prvostupnika Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održana je danas (21.9.2027. u 12h) u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača. Promociji je pristupilo 377 diplomanta: 188 magistara struke i 189 prvostupnika.

Službeno Opširnije...