Novosti

Ferijalni rad studenata u Njemačkoj

Četvrtak, 11 Siječanj 2018 09:22

Agencija za rad i zapošljavanje BiH u suradnji sa Centralnim uredom za radno posredovanje Savezne agencije za rad SR Njemačke, organizira ferijalni rad studenata za vrijeme ljetnih ferija 2018. godine.

Zainteresirani studenti mogu aplicirati kod Službe za zapošljavanje HNŽ Mostar, adresa: Kralja Tvrtka 19, Mostar ili direktno Agenciji za rad i zapošljavanje BiH Sarajevo, adresa: Đoke Mazalića br. 3 (za naznakom "Prijava za Ferijalni rad u SR Njemačkoj u 2018. godini").

Ostalo Opširnije...


Stipendije Beijing Institute of Technology u Kini

Srijeda, 10 Siječanj 2018 19:58

Otvoren je natječaj za studentske stipendije Beijing Institute of Technology u Kini. Sveučilište u Mostaru dobilo je više stipendija i to za studente diplomskih i poslijediplomskih studija 5 stipendija za cjeloviti ciklus ili pak 5-10 stipendija za studentsku razmjenu za studente preddiplomskih (3.god.) za 1 ili 2 semestar u akademskoj 2018./2019.
Stipendija pokriva troškove školarine, smještaja, zdravstvenog osiguranja i dnevne troškove ne uključujući putne troškove.
Prijave se otvaraju 1.1.2018. i traju do 15.4.2018.

Ostalo Opširnije...


Upitnik o reklamiranju u sportu

Srijeda, 20 Prosinac 2017 09:09

Studij Fizičke kulture moli studente da popune anketu za jedno istraživanje.Svrha istraživanja je utvrđivanje Vaših uvjerenja i stavova prema reklamiranju u sportu. Fraza "reklamiranje u sportu" predstavlja bilo koju vrstu reklamiranja (npr. televizijsku ili radio reklamu, oglas u časopisu i sl.) koja koristi elemente sporta kao što su sportaš ili sportski događaj. Anketu možete popuniti na linku

Ostalo Opširnije...


Stipendije Vlade Francuske

Ponedjeljak, 13 Studeni 2017 19:03
Francuska Vlada je objavila natječaj za dodjelu stipendija za diplomske i doktorske studije u 2018. godini. Prezentacija će se održati 14. studenoga 2018. u 12:00 na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, amfiteatar A. B. Šimić.

Ostalo Opširnije...


Postani član udruge Switch

Petak, 27 Listopad 2017 09:56

Switch je udruga studenata koja želi poboljšati znanje i vještine studenata na području informatike i tehnike. Možete učiti zajedno s nama, razmjenjivati iskustva, koristiti sve materijale i sudjelovati na svim događajima koje udruga organizira. Naglasak se stavlja na informacijske tehnologije, međutim,suradnja sa studentima drugih smjerova i fakulteta je više nego poželjna.

Ostalo Opširnije...


Lidija Anđelić prva u generaciji diplomirala na studiju Informatike i tehnike

Srijeda, 11 Listopad 2017 12:44

Danas je na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru Lidija Anđelić kao prva u generaciji diplomirala na studiju Informatike i tehnike.

Lidija je danas pred povjerenstvom uspješno obranila završni rad naziva Analiza složenosti algoritma , te tako stekla zvanje prvostupnika Informatike i tehnike, a mentor joj  je bio dr.sc. Tonćo Marušić, izv. prof.

Ostalo Opširnije...