Novosti

Započeo didaktičko metodički seminar u sklopu projekta Teacher

Danas je na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru u sklopu projekta Teacher, a čiji je cilj inovacija i modernizacija prvog ciklusa akademskih studija u predškolskom obrazovanju u Bosni i Hercegovini kroz uvođenje kurikuluma zasnovanog na kompetencijama započeo metodičko didaktički seminar.

Nositelj projekta pod vodstvom organizacije Erasmus + u Bosni i Hercegovini je Univerzitet Travnik. 

Nazočnim sudionicima se na početku seminara u ime domaćina obratila Prodekanica za znanost i međunarodnu suradnju FMPOZ-a, dr. sc. Zora Pilić rekavši:

„Drage kolegice i kolege, dobro došli na Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti. Nadam se, ugodno ste putovali i kako ćemo u naredna dva dana uspješno provesti planirane aktivnosti vezane za metodičko-didaktički seminar. U tome će nam pomoći kolegice sa Sveučilišta Matej Bel, iz Slovačke, prof. dr. sc. Dana Hanesova i doc. dr. sc. Katarina Vančikova."

U ime Sveučilišta u Mostaru sudionicima seminara prigodnim riječima dobrodošlice obratila se i prorektorica prof. dr. sc. Sanja Bijakšić, te zaželjela uspješan rad. 

Kako je bilo na otvaranju i potom radnu atmosferu tijekom seminara pogledajte u fotogaleriji portala Hercegovina.info