Međunarodna suradnja

Prijave za polaganje ispita iz španjolskog jezika (studenti preddiplomskog i diplomskog studija) - razmjena sa Sveučilištem u Granadi (Španjolska)

Prijave za polaganje ispita iz španjolskog jezika u okviru razmjene sa Sveučilištem u Granadi (Španjolska)

(studenti preddiplomskog i diplomskog studija)

 

Ovim putem Vas ljubazno molimo da obavijestite, sukladno obavijesti zaprimljenoj 5.9.2017. godine, Vaše studente preddiplomskih i diplomskih studija  da su u tijeku prijave za polaganje ispita iz španjolskog jezika za dobivanje službenog certifikata, koji omogućava ostvarivanje razmjene sa Sveučilištem u Granadi (Španjoslka) u ljetnom semestru 2017./2018. godine.

Prijave se primaju do 6.9.2017. godine na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a ispit će se održati 12.9.2017. godine.

Ljubazno molimo zainteresirane studente za razmjenu sa Sveučilištem u Granadi  (osim studenata engleskog jezika) da se prijave za polaganje ovoga ispita, a više informacija se može pronaći na sljedećem linku:

http://www.clm-granada.com/en/esp/examenes/elade/elade.html

S poštovanjem,

Marija Nakić,

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru,

Trg hrvatskih velikana 1, 88000 Mostar

Tel.: +387 36/ 337 077

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web: www.sve-mo.ba

Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue