Naslovnica

Novosti


Prezentacija FPMOZ i SPARK prakse u prostorijama poslovnog parka SPARK


Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti studentima raznih godina studija Informatike organizirao je praksu iz programiranja u akademskoj 2017./2018. godini. Cilj prakse je bio studente upoznati s radom na određenom projektu kroz samostalno zalaganje uz pomoć voditelja prakse, kako bi napravili konkretan proizvod i prezentirali pred stručnim žirijem.

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 19 Veljača 2018 12:08

Prezentiranje projekata iz kolegija «Programiranje aplikacija za mobilne uređaje» u prostorijama poslovnog parka SPARK


 

I ove godine, već drugi put, studenti diplomskog studija Informatike su sudjelovali u praktičnom dijelu izrade mobilnih aplikacija na kolegiju «Programiranje aplikacija za mobilne uređaje».

Nakon nekoliko mjeseci nastave, rada i aktivnog sudjelovanja na kolegiju studenti prve i druge godine diplomskog studija Informatike na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti uspjeli su do kraja uspješno implementirati aplikacije koje su sami osmislili a na kraju i napravili.

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 19 Veljača 2018 12:06

Ovjera zimskog i upis u ljetni semestar akademske 2017./18.


Ovjera zimskog i upis u ljetni semestar za studente preddiplomskih, i diplomskih studija vršit će se od 8. do 28. veljače 2018. godine

Prilikom upisa potrebno je priložiti :

-Redoviti studenti prilikom ovjere moraju priložiti indeks sa uredno prikupljenim potpisima profesora (može nedostajati samo jedan potpis) i upisni list sa upisanim predmetima u zimskom i ljetnom semestru·

- Izvanredni studenti upisni list sa upisanim predmetima u zimskom i ljetnom semestru·

- indeks sa upisanim kolegijima za ljetni semestar

- dokaz o uplati za upis ljetnog semestra na žiro-račun Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti

- 154 921 200 5169 154 kod Intesa Sanpaolo banka d.d.

Novosti Opširnije
  • Srijeda, 07 Veljača 2018 11:58

FPMOZ: Dogovorena suradnja sa Prirodno-matematičkim fakultetom u Slovačkoj


Danas je na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan sastanak na kome se dogovorila suradnja FPMOZ-a i Univerziteta Matej Bel u Banskoj Bistrici (Slovačka). 

Službeno Opširnije
  • Petak, 02 Veljača 2018 07:53

FPMOZ: Dekan Mario Vasilj uručio zahvalnicu dekanu Dragi Žagaru


Danas je dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc.Mario Vasilj uručio zahvalnicu  prof. dr. sc. Dragi Žagaru, dekanu Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Sveučilište u Osijeku.

Službeno Opširnije
  • Subota, 27 Siječanj 2018 11:06